1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

questions about 4.5 + 4.6

Discussion in 'Steel Droid - D3' started by dopeskwyd, May 16, 2012.

  1. dopeskwyd
    Offline

    dopeskwyd New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kekaha, HI
    Couple of basic(i think) questions

    1. If I have 4.5 installed can I just flash 4.6 right over it or does it need to go away?

    2. How do I install a few of those add-ons?

    3. I've got the 10.5 on my D1 and I noticed a lot more options UI-wise(lockscreen options, UI settings, etc.) is this not part of the D3 build or am I missing it somewhere?

    4. Is there any way to alter the power control widget in the staus bar such as rearranging icons ore adding/removing icons?

    Kinda new to SD. Love it...just trying to learn more
    Thanks in advance guys
  2. dopeskwyd
    Offline

    dopeskwyd New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kekaha, HI
    Nobody knows anything? ...geez

    Sent from a thing using an app
  3. dopeskwyd
    Offline

    dopeskwyd New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kekaha, HI
    Anyone? Anyone? Beuller?

    Sent from a thing using an app
  4. dopeskwyd
    Offline

    dopeskwyd New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kekaha, HI
    Shlargen gafleegen-flargen

    Sent from a thing using an app
  5. ssj11mav
    Offline

    ssj11mav New Member

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    1. Ehhh. It depends. I believe you don't get the new build.prop tweaks unless you do a complete system + Data + Cache/dalvak wipe. Otherwise you'll only be getting apps switched in and out. Someone else could give you better details.

    2. Download them and throw em in the SD or Ext-SD directory. Just flash the addons on using Safestrap by going to install update or package and selecting the .zip

    3. I'm afraid at the moment we don't have these options :(

    4. I'm sorry, but no.
  6. dopeskwyd
    Offline

    dopeskwyd New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kekaha, HI
    Thanks ssj. Glad someone finally could answer these for me

    Sent from a thing using an app