questions about 4.5 + 4.6

Discussion in 'Steel Droid - D3' started by dopeskwyd, May 16, 2012.

  1. dopeskwyd
    Offline

    dopeskwyd New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kekaha, HI
    Couple of basic(i think) questions

    1. If I have 4.5 installed can I just flash 4.6 right over it or does it need to go away?

    2. How do I install a few of those add-ons?

    3. I've got the 10.5 on my D1 and I noticed a lot more options UI-wise(lockscreen options, UI settings, etc.) is this not part of the D3 build or am I missing it somewhere?

    4. Is there any way to alter the power control widget in the staus bar such as rearranging icons ore adding/removing icons?

    Kinda new to SD. Love it...just trying to learn more
    Thanks in advance guys
  2. dopeskwyd
    Offline

    dopeskwyd New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kekaha, HI
    Nobody knows anything? ...geez

    Sent from a thing using an app
  3. dopeskwyd
    Offline

    dopeskwyd New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kekaha, HI
    Anyone? Anyone? Beuller?

    Sent from a thing using an app
  4. dopeskwyd
    Offline

    dopeskwyd New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kekaha, HI
    Shlargen gafleegen-flargen

    Sent from a thing using an app
  5. ssj11mav
    Offline

    ssj11mav New Member

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    1. Ehhh. It depends. I believe you don't get the new build.prop tweaks unless you do a complete system + Data + Cache/dalvak wipe. Otherwise you'll only be getting apps switched in and out. Someone else could give you better details.

    2. Download them and throw em in the SD or Ext-SD directory. Just flash the addons on using Safestrap by going to install update or package and selecting the .zip

    3. I'm afraid at the moment we don't have these options :(

    4. I'm sorry, but no.
  6. dopeskwyd
    Offline

    dopeskwyd New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kekaha, HI
    Thanks ssj. Glad someone finally could answer these for me

    Sent from a thing using an app