1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Question using Terminal Emulator...

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by mkzbdroid, Apr 6, 2010.

  1. mkzbdroid
    Offline

    mkzbdroid New Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Sacramento, CA
    So I have been having fun trying different roms and such, I am currently using BB so I wanted to use some of those scripts that he mentions in this post. I have downloaded a Terminal Emulator and been searching for some info on how to perform these scripts as every time I have tried it says permission denied. any help will be greatly appreciated!!!

    http://www.droidforums.net/forum/bu...east-v0-9-awsome-features-nexusmod-works.html
  2. thebowers
    Offline

    thebowers Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Iowa
    first you have to do this in terminal

    su
    mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock4 /system
    enablescripts


    if enablescripts gives you issues, do this

    chmod 755 /system/xbin/enablescripts
  3. mkzbdroid
    Offline

    mkzbdroid New Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Sacramento, CA
    tried this

    thanks tried what you posted, what mistake did I make if it says rw not found? did I not enter it correctly or what?
  4. Se7enLC
    Offline

    Se7enLC New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You added a space between remount and rw. It should look like this:
    Code:
    mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock4 /system