1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Question on Picasa

Discussion in 'Motorola Droid X' started by sin vicious, Jul 21, 2010.

  1. sin vicious
    Offline

    sin vicious New Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Tamarac, Fl.
    Im trying to locate my pictures located in gallery, i dont see any of the pictures from picasa account. My account is properly sycned but its just not displaying. Is anyone else having this problem?
  2. sin vicious
    Offline

    sin vicious New Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Tamarac, Fl.
    Anyone else have this issue?
  3. wheelman
    Offline

    wheelman New Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yes, aparently that feature has been left out of the droid x, at least for now. The sync capability is there for now, just so that you can upload pics to your picasa account. In the meantime there is a picasa app you can download on the market...
  4. Bagellord
    Offline

    Bagellord New Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If you can find the stock Android 2.1 gallery app on the internet you can install it and have full functionality. I have no idea why they didn't keep that in. I just downloaded and installed the apk myself.
  5. wheelman
    Offline

    wheelman New Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    doesnt that make it so that you have two gallery apps?
  6. Bagellord
    Offline

    Bagellord New Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You are correct. But you do get to choose which one to use as default. That way you can have the one that will sync sitting there and use the other one for the camera and such.
  7. techguru
    Offline

    techguru Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    581
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yes, but they have different icons, so you can tell them apart.

    Alan
  8. Bagellord
    Offline

    Bagellord New Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    +1 That too.