Question for other home++ users

Discussion in 'Android General Discussions' started by AKValle26, Jan 5, 2010.

  1. AKValle26

    AKValle26 Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Not sure if anyone else is experiencing this, but my widgets often freeze and won't update for hours.
    Others who are having this problem: what have you found that fixes this?
    I've found that going into settings and (un)checking "Safe mode" works, but it's quite a hassle having to do this every time. Also, programs like ATK don't see home++, so you can't kill/restart it from there.

    Thanks for the help!
     
  2. wuyanks

    wuyanks DF News Team
    Premium Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,389
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +1
    akvalle... try to avoid using the App Drawer. i had no problems after this.

    but i recommend going back to stock, as Home++ is too buggy now... or try 2.1 ROM :)
     
  3. sir2545

    sir2545 Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Charlotte, NC
    Ratings:
    +0
    I have had the same problems, Home++ was great at first, and after all those updates, I kept getting force close, so I tried GDE and I liked it because of the screen animations and the dock at the bottom, but OMG that thing force closed every time I unlocked it or sent rotated the phone almost so now Im back to stock.
     
  4. AKValle26

    AKValle26 Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I've tried to go back to stock a couple times, but I just can't stand the choppy screen transitions
     
  5. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    OP, I had the same issues with Home++.... every widget (other than the flip clock that came included in Home++) stopped updating for periods of time. Was extremely annoying. Never found a fix, they would just update a few hours later. I've moved on from Home++ to try to Launcher from the 2.1 port. I just miss the hidden notification bar.
     
  6. sir2545

    sir2545 Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Charlotte, NC
    Ratings:
    +0
    Thats why I switched back to stock....it was almost as if I were using my Iphone all over again
     
  7. Guchi

    Guchi Active Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    i also went back to stock...
     
  8. raven1911

    raven1911 Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I believe a lot of people are switching to another home screen. Home++ was nice for a while but the recent update has all kinds of problems. I am gonna switch to stock homescreen until the 2.1 OTA.
     
  9. CorvetteAustin24

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    382
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    South Dakota
    Ratings:
    +0
    I guess I've been pretty lucky so far. I have been 100% pleased with Home++. I haven't noticed any of the issues people have. Doesn't even slow down for me at all, and I've had it for 2-3 weeks. It will be interesting to see which one I pick when 2.1 rolls around though.
     
  10. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
  11. raven1911

    raven1911 Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  12. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    I don't see why not. It doesn't change the OS brand on your phone. It's merely an app install. It will be in addition to the stock home. You have to select Launcher as your default home just as you did with Home++