1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

question about sim card

Discussion in 'Droid RAZR' started by ImJustMeow, Jan 5, 2013.

  1. ImJustMeow
    Offline

    ImJustMeow New Member

    Joined:
    Oct 9, 2012
    Messages:
    214
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    (verizon) My boyfriend has a bionic. He bought a used rezound. When he puts in his sim card, it says there isn't one installed. Does that mean something is wrong with the phone or the sim card?
  2. GoCliffGo05
    Offline

    GoCliffGo05 Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    248
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Maryland
    Did he activate the phone to his line?

    Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
  3. ImJustMeow
    Offline

    ImJustMeow New Member

    Joined:
    Oct 9, 2012
    Messages:
    214
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    No. I thought all u had to do was put your sim card in since the sim card is what u activate.
  4. GoCliffGo05
    Offline

    GoCliffGo05 Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    248
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Maryland
    No you'll need to go the the Verizon website, sign in as the account holder and switch the phones.

    Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
  5. ImJustMeow
    Offline

    ImJustMeow New Member

    Joined:
    Oct 9, 2012
    Messages:
    214
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ok. Thanks. I knew that's how u did the 3g phone but i thought with the Sim cards, you could just switch em out.
  6. CTownDroid
    Offline

    CTownDroid Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    227
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cleveland, Oh
    Oops
  7. GoCliffGo05
    Offline

    GoCliffGo05 Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    248
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Maryland
    You should be able to just switch the sim card after you have the phone activated. So you were partially correct :)

    Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
  8. ImJustMeow
    Offline

    ImJustMeow New Member

    Joined:
    Oct 9, 2012
    Messages:
    214
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ok thanks
Search tags for this page

what to do when the droid says the sim card isn't in and it