question about sholes rom! help!

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by tu3218, Feb 11, 2010.

  1. tu3218

    tu3218 Active Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Baltimore, Maryland
    Ratings:
    +0
    Sorry for the thread, I know there is a lot of rom threads, but I'm flashing too sholes 2.0.3 and its asking me to choose my "bashc". Its giving me an option of Linux/Mac or Windows non-colored. What one do I choose? thanks
     
  2. Backnblack

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,262
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    453
    Ratings:
    +17
    I chose Windows non-colored....

    Have no idea what the difference is tho.
     
  3. tu3218

    tu3218 Active Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Baltimore, Maryland
    Ratings:
    +0
    thanks for the quick response!! i really appreciate it. Now its asking me "music" to install. What are the differences between 2.1 smoke glass an not smoke glass? thanks again
     
  4. Backnblack

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,262
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    453
    Ratings:
    +17
    I did not select the smoked glass...They are themes
     
  5. tu3218

    tu3218 Active Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Baltimore, Maryland
    Ratings:
    +0
    are you able to go back and change these themes?
     
  6. Matth3w

    Matth3w Guest

    Ratings:
    +0
    If you reflash the ROM.
     
  7. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    Yeah but reflashing the ROM is exactly what you're doing right now.....not that hard is it?

    And I just assumed that the bashrc thing....depended on what you personally have....if you have windows pick windows

    If you have linux or a mac, pick the other one that says linux/mac....wouldn't that make sense?? Or am I missing something?
     
  8. Matth3w

    Matth3w Guest

    Ratings:
    +0
    It's just an appearance option.
     
  9. tu3218

    tu3218 Active Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Baltimore, Maryland
    Ratings:
    +0
    yeah it wasn't bad at all :) I just have so many questions now lol. I thought getting this sholes rom gave me 5 screens an the new launcher by default? I mean i had the leaked 2.1 launcher installed but I thought it came with this rom. Am I missing something?
     
  10. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7
    When I rooted my Droid I picked Linux/Mac. I wonder what difference it makes?
     
  11. tu3218

    tu3218 Active Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Baltimore, Maryland
    Ratings:
    +0
    does your home screen still look like it did when you bought your droid? Same app screen, 3 screens?

    I kinda wanted at least the new app drawer with this update or something visually different.
     
  12. Reks

    Reks Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    The option to install the nexus one app drawer is there I am guessing you just did not use it.
     
  13. tu3218

    tu3218 Active Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Baltimore, Maryland
    Ratings:
    +0
    that sucks, did that have to do with the windows vs linux option? If not what was the other option that I had to choose from? And can i go back an change it?

    EDIT: I was looking through the sticky for the sholesmod updater and I saw where it asked to install the 2.1 launcher. Also under that catergory was the wifi tether, and I do have that installed. So is there some setting I have to go to, to enable it?
     
    Last edited: Feb 11, 2010
  14. hughesjr

    hughesjr Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    277
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    The difference is that in Linux (and Mac) the prompt has colors different colors for things (Directories are Blue, executable files are green, links are cyan, etc.)

    In Windows, using adb, those things do not work and it shows some codes instead.
     
  15. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    Oh did not know that.....thanks