Question about GB/Cyanogen

Discussion in 'Cyanogenmod' started by crackedvenom, Mar 19, 2011.

  1. crackedvenom
    Offline

    crackedvenom New Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    716
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So ive noticed this on the GB roms but im using CM nightlies. I use Swype and when i go to highlight the word, the cut copy GB popup comes up and i cant select the right word, even after closing it. Any ideas?
  2. jaycemiskel
    Offline

    jaycemiskel New Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    1,362
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Are you double tapping? If so just tap it once and select the swype button.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  3. crackedvenom
    Offline

    crackedvenom New Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    716
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    /facepalm. I never thought of that. I guess i will have to start doing it that way since GB has its own little thing that pops up. Thanks lol.
  4. CJM
    Offline

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,308
    Likes Received:
    532
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    I see what your saying. Try touching an unselected area of the screen. Touching the highlighted section gives that pop up.

    Swyped from a Droid
  5. CJM
    Offline

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,308
    Likes Received:
    532
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Oops. Looks like you figured it out.

    Swyped from a Droid