Question about GB/Cyanogen

Discussion in 'Cyanogenmod' started by crackedvenom, Mar 19, 2011.

  1. crackedvenom
    Offline

    crackedvenom Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    712
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    So ive noticed this on the GB roms but im using CM nightlies. I use Swype and when i go to highlight the word, the cut copy GB popup comes up and i cant select the right word, even after closing it. Any ideas?
     
  2. jaycemiskel
    Offline

    jaycemiskel Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    1,359
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2
    Are you double tapping? If so just tap it once and select the swype button.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  3. crackedvenom
    Offline

    crackedvenom Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    712
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    /facepalm. I never thought of that. I guess i will have to start doing it that way since GB has its own little thing that pops up. Thanks lol.
     
  4. CJM
    Offline

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,436
    Likes Received:
    600
    Trophy Points:
    228
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Ratings:
    +608
    I see what your saying. Try touching an unselected area of the screen. Touching the highlighted section gives that pop up.

    Swyped from a Droid
     
  5. CJM
    Offline

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,436
    Likes Received:
    600
    Trophy Points:
    228
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Ratings:
    +608
    Oops. Looks like you figured it out.

    Swyped from a Droid