Quake 2 n 3 on our precious Milestone!!!!!

Discussion in 'Motorola Milestone' started by Ashtrix, Jun 9, 2010.

  1. Ashtrix

    Ashtrix New Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi gUYz... did any one succesfully installed Quake 2 or quake 3 on milestone????



    check dis video OUt!!!


    :icon_eek:


    plzz id any one do know abt it PLZZZ POSt It!!!
    :icon_ banana::icon_ banana:
     
  2. Rotkaeqpchen

    Rotkaeqpchen New Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    How old are you, btw? Quake 2 and 3 is available for Android for quite a long time now... You should just have used the search function...
     
  3. titans

    titans Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    It was very necessary to post your comment, Rot. True story.
     
  4. icculusX

    icculusX Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    2,534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    The Moon
    Ratings:
    +0
    Yea this is old news, but people post a thousand times asking what 'rooting' is or why their gmail isnt working anymore.. So I don't hold a grudge against this poster.

    Ashtrix, it is very cool. I have tried to get Q3 on my Droid but was not successful. I think I was missing some files that I needed for it to run. I gave up too soon I guess, but I figure it would be soooo hard to play anyway so who cares. That was my stat of mind...
     
  5. Ashtrix

    Ashtrix New Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    @Rotkaeqpchen

    DUde i stay in India i ve got my milestone just 5 days ago!!

    i ve rooted my phone succesfully n got sum boot animations,milestone overclocking.....etc

    n i also know that Quake is available for android since a very long time im A NEWBIE to all this thing so ive just asked how to get that thing into my phone !!!!!!!!

    plzz can u guys post the procedure for doing this!!!

    btw THAnx icculusX and Rotkaeqpchen..........
     
  6. Rotkaeqpchen

    Rotkaeqpchen New Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hey Ashtrix,

    sorry for my post, I didnt mean to flame at you. sorry, and have fun with your droid. :)

    sry again
     
  7. Ashtrix

    Ashtrix New Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    HEy don't take it seriously !!!!!!!
    :icon_ banana::icon_ banana::icon_ banana:

    and can u plzz post the instructions for doing the installation if you do know about it!!

    Thankx in advance:)
     
Search tags for this page

quake 3 milestone 2