Quadrant scores

Discussion in 'Samsung Galaxy Nexus' started by crashngo, Dec 15, 2011.

  1. crashngo

    crashngo Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NC
    Ratings:
    +0
    I just ran a full benchmark on quadrant standard and wow, it was very low 1404 the first time and 1632 the second time. My X2 was able to get in the high 2500s on a good day and on a bad day around 2200. Has anyone else run a benchmark on their phone yet? If so could you please post up some numbers.
     
  2. bmkdroid

    bmkdroid Member

    Joined:
    Nov 19, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0
    As far as I have seen from some reviews, the low scores are probably indicative of quadrant not being optimized for Ice Cream Sandwich. Which I think makes sense. Clearly the Nexus's cpu gpu should be able to perform better than what your numbers indicate, so my instinct would say its just the app. Maybe they will update it soon.
     
  3. char7188

    char7188 New Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Baltimore
    Ratings:
    +0
    I enabled 2d rendering in the developer options. It makes a noticeable difference.
     
  4. crashngo

    crashngo Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NC
    Ratings:
    +0
    Yah I was starting to think that too because those numbers just don't make any sense.
     
  5. Jeeper_Slick

    Jeeper_Slick Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I am looking at this phone too. My D3 scores 2600 stock and 2834 was my best with it OC'd to 1.1. My Wife has a Razr and hers does 2800 stock. So Id expect the nexus to be even faster.
     
  6. astokes

    astokes Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    67
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    The developer of Quadrant said its due to ICS, future version will work fine, until then just use Antutu or Linpack.
     
  7. bsmith0731

    bsmith0731 Member

    Joined:
    Nov 18, 2011
    Messages:
    386
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +4
    Antutu sounds good to me

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums