1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

PSP on android

Discussion in 'Android Games' started by JustinEWilloughby, Dec 19, 2010.

  1. JustinEWilloughby
    Offline

    JustinEWilloughby New Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Burgaw, NC
    Does anyone know if there is a PSP emulator for the droid?
    I have searched all over the place and found nothing.
    Any amount of help would be great.
  2. Varking
    Offline

    Varking New Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    578
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Winston Salem
    There is not a PSP Emulator for the Droid.
  3. Benny
    Offline

    Benny New Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    A better question, is it possible?
  4. joeybarclay
    Offline

    joeybarclay New Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    708
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    not without better hardware than is available in our phones now
  5. Benny
    Offline

    Benny New Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    PSP's CPU is 333 MHz and Droid1's CPU is 550 MHz stock and can be over clocked to 1200 MHz. PSP has 32MB of ram and Droid1 has 256MB stock and can get "virtual" ram with compcache. The only thing left would be the graphics card which I don't know the specs for, are you sure this isn't possible?
  6. joeybarclay
    Offline

    joeybarclay New Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    708
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I doubt it would be possible but I could be wrong. I just don't think that it could preform at a descent speed.
  7. Tanknspank
    Offline

    Tanknspank Beta Team Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    I'd say it's possible. I mean, we got a ps1 emulator. It doesn't run perfect all the time, but it runs pretty good more often than not.

    Sent from my Droid
  8. Iceboy214
    Offline

    Iceboy214 New Member

    Joined:
    May 6, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well techically ps1 for droid app isn't just for "droid phones" it also works on my samsung galaxy (t-mobile 3G version) and it runs at full speed with default settings and sound enabled.
    Last edited: May 6, 2011
  9. UNC
    Offline

    UNC New Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,359
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Fayettenam,NC
    No chance of it happening until we get 2.0ghz or higher.
  10. tp9222
    Offline

    tp9222 New Member

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    "can get virtual ram with compcache" means we can use computers ram/cache?
Search tags for this page
android on psp
,

android psp emulator

,

psp android

,
psp droid
,

psp emulator android

,
psp emulator android tablet
,

psp emulator for android

,
psp emulator for android tablet
,
psp emulator for droid
,
psp emulator for tablet
,

psp for android

,
psp for droid
,
psp launcher for android
,

psp on android

,
psp to android