PSP on android

Discussion in 'Android Games' started by JustinEWilloughby, Dec 19, 2010.

  1. JustinEWilloughby

    JustinEWilloughby New Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Burgaw, NC
    Ratings:
    +0
    Does anyone know if there is a PSP emulator for the droid?
    I have searched all over the place and found nothing.
    Any amount of help would be great.
     
  2. Varking

    Varking Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    577
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Winston Salem
    Ratings:
    +0
    There is not a PSP Emulator for the Droid.
     
  3. Benny

    Benny Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    A better question, is it possible?
     
  4. joeybarclay

    joeybarclay Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    705
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    not without better hardware than is available in our phones now
     
  5. Benny

    Benny Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    PSP's CPU is 333 MHz and Droid1's CPU is 550 MHz stock and can be over clocked to 1200 MHz. PSP has 32MB of ram and Droid1 has 256MB stock and can get "virtual" ram with compcache. The only thing left would be the graphics card which I don't know the specs for, are you sure this isn't possible?
     
  6. joeybarclay

    joeybarclay Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    705
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I doubt it would be possible but I could be wrong. I just don't think that it could preform at a descent speed.
     
  7. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    I'd say it's possible. I mean, we got a ps1 emulator. It doesn't run perfect all the time, but it runs pretty good more often than not.

    Sent from my Droid
     
  8. Iceboy214

    Iceboy214 New Member

    Joined:
    May 6, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Well techically ps1 for droid app isn't just for "droid phones" it also works on my samsung galaxy (t-mobile 3G version) and it runs at full speed with default settings and sound enabled.
     
    Last edited: May 6, 2011
  9. UNC

    UNC Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,358
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Fayettenam,NC
    Ratings:
    +1
    No chance of it happening until we get 2.0ghz or higher.
     
  10. tp9222

    tp9222 New Member

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    "can get virtual ram with compcache" means we can use computers ram/cache?
     
Search tags for this page
android on psp
,

android psp emulator

,

psp android

,

psp emulator android

,
psp emulator android tablet
,

psp emulator for android

,
psp emulator for android tablet
,
psp emulator for droid
,

psp for android

,

psp on android