problems

Discussion in 'Droid RAZR Hacks' started by marcus8789, Aug 12, 2012.

  1. marcus8789
    Offline

    marcus8789 New Member

    Joined:
    Aug 12, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm returning my DROID RAZR back to Verizon and its been rooted. I've tried unrooting but the problem is is my volume down button is broken and I cannot select the correct fast boot. So every time I try and run a unroot program, my phone automatically goes back to this. Lack screen and says device is locked. Is there a way to unroot without having to select a fast boot with my broken volume button?
  2. JSM9872
    Online

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,936
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Somewhere In Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    Twitter:
    JSM9873
    Thread moved to Razr hacks forum. And to be honest I am not sure about your question (don't know too much about the Razr) which is why I moved it here for the pros to find it :)

    Also, welcome to the forums!
  3. marcus8789
    Offline

    marcus8789 New Member

    Joined:
    Aug 12, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks :)
  4. JSM9872
    Online

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,936
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Somewhere In Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    Twitter:
    JSM9873
    No problem! Good luck on getting everything worked out :)
  5. jpcalhoun
    Offline

    jpcalhoun Senior Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    78
    Location:
    PA
    Ratings:
    +61
    You should probably be able to return it to stock using RSDLite. What system version are you running.