Problems with youtube

Discussion in 'Samsung Galaxy Nexus' started by bamacooner, Jan 12, 2012.

  1. bamacooner
    Offline

    bamacooner New Member

    Joined:
    Nov 5, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I flashed the miles stone 2 from axiom 2.4 and my YouTube app is all screwed up. It shows I'm logged in but I'm not subscribed to any channels. When in fact I'm sub to over a dozen channels. So I flashed back to axiom 2.4 and still have the same problem. It was fine before I flashed. Any ideas

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
  2. soulshot96
    Offline

    soulshot96 New Member

    Joined:
    Feb 24, 2011
    Messages:
    585
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This just happened to my galaxy nexus and my Xoom last night. No rooting or new apps though. It just happened.

    Sent from my Galaxy Nexus
  3. nbucko
    Offline

    nbucko New Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    239
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Clear cache?
  4. Roxstar
    Offline

    Roxstar New Member

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm having the same issue. YouTube worked fine yesterday afternoon. Then last night it showed no subscriptions. The web version seems to be working fine. Hopefully this issue is resolved soon.

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
  5. Roxstar
    Offline

    Roxstar New Member

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Mine is finally working now, so you guys may want to check it now.

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
Search tags for this page

droid 3 youtube problems

,
galaxy phone 3 youtube app problems
,

samsung axiom youtube problems