1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Problems with market

Discussion in 'ChevyNo1' started by deadfrog82, Mar 20, 2010.

  1. deadfrog82
    Offline

    deadfrog82 New Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So i'm having problems with the market Specifically when i try to update programs Already installed on my phone. 1 program that doesn't want to work is terminal emulator It will say insufficient storage After i've already updated and it tries to install it I have 57 megabytes worth of storage So i know that's not it plus its an update And i would be able to update other programs like caller id faker So i don't really know what's going on. Any suggestions whould be greatly appreciated
  2. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    First I would try a simple reset (off/on) If that doesn't work try a 30 second battery pull.
  3. deadfrog82
    Offline

    deadfrog82 New Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks for the suggestion but neither worked any others.
  4. thistle
    Offline

    thistle New Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Have you tried removing it and re-installing it? I've run into this a few times and it's worked for me. Another option would be to clear the Market cache in Manage Applications.
  5. deadfrog82
    Offline

    deadfrog82 New Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks man, clearing cache doesnt work but uninstalling did weird bug but not a deal breaker
  6. cupfulloflol
    Offline

    cupfulloflol New Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    0
    I have had this problem myself a few times, never did figure out why. Although I didn't really look into it too hard, because I just uninstalled, and reinstalled and she worked. It is kind of annoying though.