Problems with Liberty 3

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by Pmania, Oct 24, 2011.

  1. Pmania
    Offline

    Pmania New Member

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok so over the past two days I've been hopping from CM7GB to The new liberty 3. Im really loving the new liberty, but there's a few major problems that I've found. Firstly, whenever I take a picture it doesnt appear to save. Also, I cannot launch the gallery from the camera, it just crashes. Also, everytime I try to select a ringtone, the phone reboots, be it an alarm, notification, or phone call. Lastly, I have had many media force closes. These same problems with the camera and media force closes in Apex 2.0 coming from cm7 as well. Has anyone else had these problems? Thanks.
  2. jwezesa
    Offline

    jwezesa New Member

    Joined:
    Sep 2, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just tried everything you have trouble with. Mine all worked perfect. Try fixing permissions. If you still have trouble try wiping cache and reflashing. Jake's mods v12 seemed to help a few issues I was having too

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
  3. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    No issues here

    Boot Manager
  4. Pmania
    Offline

    Pmania New Member

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I figured out my problem. I was restoring all apps and all data at once with Titanium. Then I tried everything after a sbf and reflash and all was working well before the apps. Guess something interfered with the camera or something

    Sent from my DROID2
  5. droid2drummer
    Offline

    droid2drummer New Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,589
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ga...
    You don't want to really ever restore system apps or any data via titanium backup...It will cause issues..just restore apps only..and you should be fine:)

    You Juss Been TAPPED! by the drummer...
    Another day, yet another flash.....:)
    <&mdash;&mdash;Peace!&mdash;&mdash;>
Search tags for this page
droid 2 wifi liberty rom
,
droid x2 liberty rom wifi fix
,

liberty 3 v2.0.2rom for droid x issues

,
liberty 3 wifi problems
,

liberty rom wifi

,
liberty v3 2.0 wifi fix d2
,

problems with liberty rom

,
wifi not working on liberty 3