problems with Audiogalaxy app

Discussion in 'ChevyNo1' started by steveff4, Dec 30, 2010.

  1. steveff4
    Offline

    steveff4 Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Anybody using Audiogalaxy with SS? I tried disabling ad blocking, and I still can't login successfully from my Droid. Just curious is anyone is using the app successfully.
  2. 57panhead
    Offline

    57panhead New Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    TN
    Ratings:
    +0
    There is a host entry blocking the app from seeing the audiogalaxy server.
    you can edit the file directly at system/etc/hosts

    or you can temprarly disable add block in chevyno1 tools and test the service
    Last edited: Dec 30, 2010
  3. dboss007
    Offline

    dboss007 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    204
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Ratings:
    +0
    Thanks! I was having this issue as well, but I always just disabled the ad blocker. However, modifying the hosts file worked for me. There are two entries that need removed, just search for audiogalaxy and delete them. I had to delete them on my PC and push the file back because the file was too was too large for my phone to handle in the text editor.
  4. steveff4
    Offline

    steveff4 Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks! dancedroid