Problem with update on root

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by Kboss375, May 30, 2011.

  1. Kboss375
    Offline

    Kboss375 New Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    This weekend I finally rooted my bolt. I used the auto root found here in the TB hacks forums. It worked as expected.

    I read the forum about how to put the new update on the phone, but I'm having a problem doing this.

    It says when booting into recovery to hold the volume down and power the phone. When I do this it seems to take me though to a fast foot and within 5 seconds my phone is up and running from being shut down.

    What I have been doing is booting the phone into recovery from rom manager and trying from there. It sees the zip file that it says to load but it doesn't give me the option to update, it just loops back to main recovery screen. Has any one else seen this or have any ideas?
  2. jimmyco2008
    Offline

    jimmyco2008 New Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    1,024
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    3G Florida
    All I can advise is to RUU the phone and then re-root. Back up your data if necessary, but from what you said it doesnt sound normal...
  3. Cloud36426
    Offline

    Cloud36426 New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Are you updating to the rooted ota? If so you should be able to find one to flash in clockwork.

    Sent from my ThunderBolt
  4. Kboss375
    Offline

    Kboss375 New Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I am trying to do the rooted OTA found in the forums here.
    Also I did try to search for new software and it just tells me that service is unavailable.
  5. Kboss375
    Offline

    Kboss375 New Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    another thing I found was that when I tried to download a rom from Rom manager and it just takes me to the bootloader and stops, it doesn't actually do any thing from there. It looks like something might of went wrong during the root process.
Search tags for this page

easiest way to root htc flyer

,

htc flyer upgrade error