Problem with Tethering

Discussion in 'Bugless' started by trun, Nov 9, 2011.

  1. trun

    trun New Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Not certain if this is just Sprint jerking us around again, or an actual issue..

    When I enable wireless tethering, it works for a bit, then drops to 1xRTT, then stops working completely. When I disable tethering, my phone jumps back up to 3G and works no problem.

    Currently testing this with Wired tethering.

    I am using GPA19, latest kernel (2.6.35.14)

    Is there anything I'm missing here?
     
  2. trun

    trun New Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Looks like wired tethering is working fine.

    I assume wireless just doesn't work.
     
  3. jcwilliams

    jcwilliams Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    OH
    Ratings:
    +3
    Try different settings within wireless tether app. That's what I had to do to get mine you work. Also maybe a different kernal will help.
     
  4. trun

    trun New Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    What other settings? I'm using the stock wireless tethering. There are no settings that would pertain to my data connection dropping to 1x.
     
Search tags for this page

verizon tethering issue