1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Problem with RomManager

Discussion in 'Thunderbolt Roms' started by jcbsides, May 25, 2011.

  1. jcbsides
    Offline

    jcbsides New Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok, I am having a problem. Earlier I was running das BAMF, the most recent version and I put my phone down a little harder than I meant to and for some reason when I booted it back up the first thing it did was send me back to the original root rom (I think, I'm new at this.) Now, when I go to Rom Manager and try to reinstall BAMF it just won't do it. I say I want to download it, that works, it asks if I want to install it and and I high light Backup, wipe data and cache, and wipe Dalvik cache, hit ok, it says press ok to reboot and i hit ok and nothing happens. This is very unsettling.
  2. MrKleen
    Offline

    MrKleen New Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    For installing Roms its best to do it through Clockwork Recovery not rom manager. Installs will go much smoother with less issues.
  3. jcbsides
    Offline

    jcbsides New Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks, I read about that when I was having issues but I got things figured out. If there is a way to delete this thread that would be fine.
  4. soulripp
    Offline

    soulripp New Member

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    All my roms run smooth through Rom manager. I wipe everything and do a clean install. Never had a problem

    Sent from my ADR6400L using DroidForums