Problem with ROM Manager??

Discussion in 'Koush' started by irishdroid, May 15, 2010.

  1. irishdroid
    Offline

    irishdroid New Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have been using the ROM Manager for about a month. I am currently running Cyan 5057, 5062 was giving me problems. Anyway, I downloaded the Jrummy customizer, after it finished I selected backup current rom and wipe date/cache and clicked the reboot into recovery mode. It went to the moto logo and then after a couple of minutes went black and then gave me the logo again and then rebooted right back to where I was. I have even tried the power button while holding X and does the same thing. Any ideas?
  2. PDR447
    Offline

    PDR447 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    have you tried re-flashing clockwork recovery? clear your download cache and try re-flashing the latest recovery.
  3. irishdroid
    Offline

    irishdroid New Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yup, just did it and it is running like a champ. The seems to have helped my overall speed as well. Thanks for the info!
  4. STIDRIVER
    Offline

    STIDRIVER New Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    499
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm having issues with ROM Manager as well... I'm getting an error stating "an error occured trying to run priviliged cmds"... you can hit ok to that, but trying to DL a new Rom doesn't work. You can get to the point were you hit ok to wipe/backup, then ok to reboot... then it just goes back to the main Rom mgr page....