Problem with ROM install?

Discussion in 'Droid X Roms' started by RVC, Mar 8, 2011.

  1. RVC

    RVC Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    So I just installed Ribix and rebooted and it is stuck on the Rubix logo. How long does it normally take to bot after a ROM install? Thanks!
     
  2. doomer4life

    doomer4life Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    plug it in go watch something i normally try to give more than adequate time before I get nervous generally speaking though 5 to 10 minutes

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  3. doomer4life

    doomer4life Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Though I will say first time I helped a friend root a captivate it took about a half an hour b4 his booted he was freaking out lol

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  4. RVC

    RVC Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I did a factory reset and it booted with rubix but all my apps are gone and I cannot find them.
     
  5. doomer4life

    doomer4life Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    When you install a new rom this happens are you using titanium backup and made a backup of your apps if so download that and restore

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  6. RVC

    RVC Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I did backup everything with titanium and I backed up my rom but I cant figure out how to restore via titanium
     
  7. doomer4life

    doomer4life Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    So titanium is reinstalled? If yes open it hit the menu button then batch then run restore apps with data.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  8. RVC

    RVC Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Oops....everything is coming back and I see titanium now...I will restore from there, correct? Does titanium reinstall by its self? Because mine just came back by its self unless I did something I didn't realize.

    Ok I got it..thanks for the help!
     
    Last edited: Mar 8, 2011
  9. doomer4life

    doomer4life Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    It is most likely google market place syncing and downloading the apps that are missing I wil forewarn you that does not always happen

    Sent from my DROIDX using DroidForums App

    Edit due to silly swype
     
  10. RVC

    RVC Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    So when you back up with titanium, doesn't that just save everything to the SD card?
     
  11. doomer4life

    doomer4life Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    In compressed files which is why you need titanium to reinstall

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  12. RVC

    RVC Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I can not find Verizon backup assistant after installing rubix on my phone. Don't I need that to backup my contacts with Verizon so when I get my thunderbolt my info will transfer over? Thank you.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  13. doomer4life

    doomer4life Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Google backs up your contacts anyways so you well be fine but I wil say rubix blurry has it

    Sent from my DROIDX using DroidForums App