Problem with HQ videos

Discussion in 'Bugless' started by timhow, Dec 31, 2010.

  1. timhow

    timhow New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    After upgrading to 0.6.2, the Youtube application will mo longer play HQ videos. Actually, the sound is there just not the video. Turning the HQ option off fixes the issue.

    Another weird thing is videos I have downloaded from the Youtube app using a 3rd parth app exhibit the same issue, meaning sound but no video.

    Everythig was workin fine before the latest BB update. I was comjng from 0.6.1 so I did not wipe cache and data.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  2. timhow

    timhow New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I should also add that I uninstalled and re-installed the Youtube application and also reinstalled 0.6.2 (again with no wipe).

    If no one is having the same problem, I suppose a wipe is in order.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  3. ytwokc5

    ytwokc5 Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I upgraded to 0.6.2 from 0.6.1 without wiping and I can play HQ Youtube vids with no problem.
     
Search tags for this page
clear wire account hack
,
disable hq videos youtube android
,
disable hq youtube on android
,
how to disable hq in youtube android app
,
how to off hq in youtube
,
how to turn off hq on youtube blackberry
,
how to turn off hq youtube droid app
,
hq on droid
,
turn off hq video android
,

youtube android hq problem