Proble with A6000

Discussion in 'Lenovo Smartphone General Discussion' started by Kira_Belka, Oct 13, 2015.

  1. Kira_Belka

    Kira_Belka New Member

    Joined:
    Oct 13, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Moscow, RU
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    Lenovo A6000
    Guyz, I faced with a prob.
    I flashed my Lenovo A6000 within twrp
    I used recovery method..
    and when I did it I forgot uncheck "modem". so I flashed /modem (((
    After flashing ROM I got sim cannt register/ no info sim
    When I flashed another one rom I got same.
    My phone was bought in Thai.
    Any help very appreciated!!!
     
  2. Jeffrey

    Jeffrey Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    6,686
    Likes Received:
    3,548
    Trophy Points:
    1,578
    Location:
    Thailand
    Ratings:
    +4,036
    Current Phone Model:
    iPhone 7 Plus JB
    Welcome to the Forum @Kira_Belka. Have you tried flashing the stock ROM to see if it recognises the SIM?
     
  3. Kira_Belka

    Kira_Belka New Member

    Joined:
    Oct 13, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Moscow, RU
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    Lenovo A6000
    I tried but I cannt register.. and both ROMs recognise SIM but cannt register within message no info about SIM.. but it show mobile provider and etc
     
  4. Kira_Belka

    Kira_Belka New Member

    Joined:
    Oct 13, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Moscow, RU
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    Lenovo A6000
    mb somebody have backup of /modem (twrp one) for Asian Lenovo A6000.
    Help plz.
     
  5. Kira_Belka

    Kira_Belka New Member

    Joined:
    Oct 13, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Moscow, RU
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    Lenovo A6000
    :(