Solved Prepaid activation help!

Discussion in 'Verizon Wireless' started by Droid DOES!!, Nov 1, 2014.

  1. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    I had a Samsung prepaid phone through AT&T and just got my S4 Tuesday with Verizon to use on their prepaid plan, porting my number to them. Like a dummy, I did not turn off the old phone when activating my S4. So now, I have to carry both phones around because my S4 will only text certain people and all calls are still received on my old phone. Verizon said the port has completed but, in the phone status, my S4 says its not connected to the mobile network. However, my AT&T phone still says connected. I have done a factory reset and at first, my S4 said connected but disconnected a few minutes later. Is there something I'm missing? Is there any way to "reactivate" a SIM? Any help would be greatly appreciated!

    Sent from my SCH-I545 using Xparent ICS Tapatalk 2
     
  2. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    Update: It turns out that I can only text Verizon users on my S4. Anyone have an idea??

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I437P using Xparent ICS Tapatalk 2
     
  3. bkdodger

    bkdodger Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 13, 2011
    Messages:
    7,756
    Likes Received:
    4,105
    Trophy Points:
    1,563
    Location:
    Staten Island, New York
    Ratings:
    +4,388
    Current Phone Model:
    Nexus 6
    Hey brother.. Sorry to hear of issue.. I remember when I switched from t-mobile to AT&T I had to carry both phones for a day even when port was completed..

    M8 tap'd
     
  4. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    Got it fixed. Something messed up with the auto activate so they resent it and everything works now!

    Sent from my SCH-I545 using Xparent ICS Tapatalk 2
     
  5. CJM

    CJM Super Moderator
    Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    10,640
    Likes Received:
    1,719
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Ratings:
    +1,861
    Current Phone Model:
    Nexus 6
    Twitter:
    https://twitter.com/Corey
    Thanks for the update Droid DOES!!

    And good to see you back around.
     
    • Like Like x 1
  6. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    Good to be back around, my friend!

    Sent from my SCH-I545 using Xparent ICS Tapatalk 2
     
  7. cr6

    cr6 Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    8,371
    Likes Received:
    5,882
    Trophy Points:
    1,778
    Location:
    NW Rocky Mtn region
    Ratings:
    +6,713
    Current Phone Model:
    Galaxy S7 Edge
    Twitter:
    @dronewolfmedia
    Congrats DD & thanks for the update!

    S5 tap'n
     
    • Like Like x 1
  8. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    Thanks!

    Sent from my SCH-I545 using Xparent ICS Tapatalk 2
     
Search tags for this page

how to activate sch-i545 through at&t