Power Control

Discussion in 'ShadowROM' started by cucucachu0000, Nov 13, 2010.

  1. cucucachu0000

    cucucachu0000 Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i love the customizable power control on shadowrom but no longer have the rom, im trying out chevys ss 4.9. i would really like to put this on there i cant stand the stock one now. is there any way to put it in ss 4.9???? ill try anything
     
  2. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,454
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +93
    There is an app in the Market that does the exact same thing - I forget what it is called but it is out there :)

    S-f-m-D
     
  3. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    Yo tp he posted the thread 3 times :/

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  4. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Actually 4 times...

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  5. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,454
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +93
    Outside of cleaning up the multiple posts I also took the time to check the Market - Power Control Plus - next time save us some work and post one thread one time - Thanks

    S-f-m-D
     
  6. cucucachu0000

    cucucachu0000 Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Sorry about that I'm trying to get answers from other section that I thought would know how to help me by looking in all the hacking sections. I appreciate the help but I believe the app was 4 bucks I'm looking for something a little more free. Is there a way to like port it into SS or something of the sort?????

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  7. mountaineerndixie

    mountaineerndixie Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Charleston, WV
    Ratings:
    +2
    Just use SwitchPro from the Market. Pretty much the same options except the vertical layout option.
     
  8. LT*

    LT* Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Free Power Widget - Android app on AppBrain
     
  9. cucucachu0000

    cucucachu0000 Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks I'm going to take a look at these. But I'm still wondering tho is it possible for me to get the one shadowrom has and port it over or something like that? Or can only chevy put it in?
    I'm a little curious

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  10. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,454
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +93
    It is part of the Settings.apk so unless you can script in in then you are probably going to have to wait for Chevy to do it -

    S-f-m-D
     
  11. billygalbreath

    Developer

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    678
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Houston, TX
    Ratings:
    +0
    Afaik, Chevy's SS Rom isn't from source, so I wouldnt expect to see the power controls in the pull down notification bar or the desktop widget, ever.

    ;)