Power control bar not showing in notification window

Discussion in 'Project Elite' started by racketier, Feb 14, 2011.

  1. racketier

    racketier Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Greetings,

    This is my first time using a PE rom so please excuse my ignorance.

    I looked through the changelog and some screen shots and it appears I should have a Power Control Bar in my notification window, but I don't. I also don't see anything related to this in the Project Elite menu under Settings.

    Can anyone enlighten me as to what I'm missing? Thanks!
     
  2. Zepius

    Zepius Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    285
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    its under elite settings > galaxy s widget settings.

    try turning that on and see if that helps
     
  3. xkape

    xkape Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,883
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    163
    Location:
    OH-IO
    Ratings:
    +37
    It is in settings.. Its the Galaxy S Widget thing.
     
  4. racketier

    racketier Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Thanks for the reply.

    Under Menu>Elite Settings I see the following:
    General
    Interface
    Multimedia
    Performance
    SpareParts


    I don't see anything about Galaxy S Widget Settings here, or inside any of these menus. I'm running EliteProject 4.2
     
  5. Zepius

    Zepius Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    285
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    here's what it should look like.
     
  6. racketier

    racketier Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    In the 2nd image the ROM Version says P.E. V4. Should this say V4.2?? When I click on "Elite Information" I get the 3rd screen shot, which is the changelog for 4.2...
     
  7. Zepius

    Zepius Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    285
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    did you come from pe 4 first? or was it a clean install to 4.2?

    if it was from pe 4, did you wipe data/cache?
     
  8. racketier

    racketier Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I came from BB .6.2. I wiped data/cache/boot/system x1 and installed using clockwork manager.

    Maybe I'll try wiping and installing again?
     
  9. Zepius

    Zepius Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    285
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  10. racketier

    racketier Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Guess I'll try that. Thank you sir.



    Update: I wiped everything (again) and reinstalled PE4.2 and everything seems to be working properly this time. Strange...
     
    Last edited: Feb 15, 2011
  11. Zepius

    Zepius Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    285
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    least its working for you now

    i wonder if something got corrupted during the install process.
     
Search tags for this page
android power bar dissapeared
,
how to get power control in notification bar
,
notification power widget not showing
,

power control bar

,
power control bar missing droid 4
,
power control in notification bar android is missing
,
power control widget disappeared from notification