Posting problems on this site

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by 94lt1, Jan 21, 2012.

  1. 94lt1

    94lt1 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    17,153
    Likes Received:
    4,038
    Trophy Points:
    1,138
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +4,528
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2
    Sorry... I did look for an issues area.. didn't find one. I seem to be getting the "not able to connect to forum" message a lot. Sorry if that's not the error message word for word. My phone has data at the time... I think there's a hiccup in here... happens a lot in the automotive area... thanx for the help.. and moderator .. sorry for not finding the correct area for the post

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  2. smalltowngirl13

    smalltowngirl13 Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    7,129
    Likes Received:
    967
    Trophy Points:
    258
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +1,016
    Current Phone Model:
    Z Force / Nexus 6P
    Twitter:
    smalltownlife13
    Have you tried to clear data/cache on the Tapatalk app... Although, I have had this message myself on my Razr during data drop issues.

    ~it's not just a phone~
     
  3. bladerunn3r

    bladerunn3r Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    84
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    I'm pretty sure it has to do with the data drops, as I too am experiencing what you describe. My second guess would be that the droid forums app doesn't agree with the bionic.

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  4. azdrifter

    azdrifter Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    215
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Arizona
    Ratings:
    +2
    Sounds like data drops because i have the tapatalk app and haven't had that happen to me.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
     
  5. 94lt1

    94lt1 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    17,153
    Likes Received:
    4,038
    Trophy Points:
    1,138
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +4,528
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2
    I originally thought it was a data drop issue too...but to see for sure, i tried to post to a thread in automotive... i got the message stating i wasnt connected... so I toggled airplane mode on and off a few times and launched my browser to see if it would launch... it did, so I proceeded back to this app and tried to submit the post again... same thing happened..

    Idk about u guys.. but when ny phone does a data drop it loses 3g and 4g... and it seems yo usually show that in my notifications bar

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  6. bladerunn3r

    bladerunn3r Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    84
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Often, while I'm not in the process of using it , my phone will have to data drop, then reconnect. If the DROID forums app was already opened and running in the background, I will open the app again, and it will stall.... Fail to connect, and usually force close. Then, if I reopen the app it seems to work fine. As far as I can tell, this seems to be what is happening to me. Which kind of sounds like what is your issue.... But I don't know??

    Sent from my A100 using DroidForums