Possible root issues?? Not sure

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by taz1458, Apr 4, 2010.

  1. taz1458
    Offline

    taz1458 New Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    I am having an issue with setcpu saying that I am not rooted, however, I still have the superuser Permissions on the app drawer. What happened was I hit mount /system on the sprrecovery menu when I was trying to install a new live wallpaper. It hasn't been the same since. My gallery is also not picking up any of my media although I know that it is there and can see it with astro. Any ideas folks??
  2. pc747
    Online

    pc747 DF Administrator Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    17,887
    Likes Received:
    1,278
    Trophy Points:
    113
  3. taz1458
    Offline

    taz1458 New Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
  4. taz1458
    Offline

    taz1458 New Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    Well it fixed the root explorer issue but my gallery and media and stuff is still not showing up. What did I do??
  5. christim
    Offline

    christim DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    5,112
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New England
    Is there a .nomedia file in there? If so Astro will let you see that file. Such a file makes images not show up, makes them hidden to various apps.

    You can use sprecovery to install livewallpaper? Is there a link to this?
  6. taz1458
    Offline

    taz1458 New Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    I was actually tryiong to get the system folder to show up in Astro, not knowing that I needed root explorer. Also the .nomedia file did the trick. Got that taken care of. Thanks a lot christim