Plz help me..

Discussion in 'Liquid' started by ksbell0906, Mar 19, 2011.

  1. ksbell0906

    ksbell0906 Member

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I installed lgb 1.42 coming from 1.31..i made a backup, wiped then installed...i rebooted to load it and i was stuck a the M so i pulled battery and tried again samething happen...im using rz recovery and so i tried to restored my backup and ive never had to restore b4 and it seems fine but at the end it says Not restoring .android_secure! Then i reboot and it gets stuck on the M again then reboots itself back into recovery??
     
  2. martytoo

    martytoo Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    428
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Do you have more than one backup saved?

    If not you may have to load another rom to your sdcard. Consider using the guide that is on the Project Elite rom area of this forum. You should use that guide as an instruction outline for wiping. There are several areas that can be wiped and doing those extra wipes might help.
     
  3. BL4Z3D247

    BL4Z3D247 Senior Member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +25
    What exactly are you wiping? Did you make the backup with RZR?

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  4. ksbell0906

    ksbell0906 Member

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thxs for yjr help I just really dl yje Rom and really flashed it worked fine

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  5. BL4Z3D247

    BL4Z3D247 Senior Member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +25
    Good stuff, glad you got it sorted out.

    Sent from my Droid using DroidForums App