Please help!

Discussion in 'ShadowROM' started by djzakattack1213, Oct 19, 2010.

  1. djzakattack1213

    djzakattack1213 New Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    so i installed the ROM and when i booted up it said first boot, may take longer then normal..blah blah blah..so then when it rebooted i had the same background but lost all my contact info...i have the same apps..although they are not on my home screen i still have them...the ROM didnt work..and i am left with a black android guy on my home screen..i made a back up but when i try to use it..its not there :( someone please helppp!
     
  2. Tallica

    Tallica Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    Sounds like you didn't wipe data and Cache before install
     
  3. djzakattack1213

    djzakattack1213 New Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    is there any way to reverse this so i can? and also get my contacts back?!
     
  4. Tallica

    Tallica Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    Just reinstall the Rom but wipe Data and Cache this time, your contacts will resync when you sign back into your phone after install.
     
  5. djzakattack1213

    djzakattack1213 New Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    thank god..thanks man i am new to this..i thought i was going to have a heart attack :p
     
  6. Tallica

    Tallica Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    Don't worry, just make sure you are charged at least 60%

    The D1 is extremely hard to brick
     
  7. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    Well... ;)

    Tallica is right. Takes a lot to brick one.

    Sent from my Droid
     
  8. djzakattack1213

    djzakattack1213 New Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    its booing now..even with the wiping data thing is it supposed to say first boot?..fully booted..still dont have all my contacts, no google search bar at the top, no apps i downloaded :(
     
  9. Tallica

    Tallica Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    You're too funny Tank, do you search for the word brick in posts?

    Every time i post about being hard to brick a D1...there's Tank:

    "yes, but....it can be done (speaking from personal experience)"


    LOL, at least I know someone that has done it!:p
     
  10. BlackDiamond

    BlackDiamond Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Delaware
    Ratings:
    +0
    did you download the Gapps zip file : sholes-gapps-v0.2.1 you need to download this inorder to have the GOOGLE apps ie: marketplace, gmails etc..

    *install like a theme
     
  11. djzakattack1213

    djzakattack1213 New Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    please help me get my contacts back..along with my google search bar and all my downloaded apps...ughhh :( figures the first time i try this it goes wrong :(
     
  12. Tallica

    Tallica Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    Settings>accts and Sync> make sure you're signed in to google and contacts is checked

    Does ShadowRom come with the gapps?