Plan Needed for Droid

Discussion in 'Android General Discussions' started by Chupp75, Mar 4, 2010.

  1. Chupp75
    Offline

    Chupp75 New Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hey guys im new here. i have a samsung rogue right now. for my plan i have a family share with the primary user having unlimited data, is this the plan i need to run the :motdroidvert:. i want this phone so bad.
    Last edited by a moderator: Mar 4, 2010
  2. LtKen
    Offline

    LtKen New Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,637
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Why not just ask Verizon?

    The line with the Droid on it needs the data plan, not just a line on the plan.
  3. Chupp75
    Offline

    Chupp75 New Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yeah i have the unlimited data. and idk lol i figured id ask somebody who has experience with them. i have had bad luck with verizon customer support in the past. do you like your droid?
  4. LtKen
    Offline

    LtKen New Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,637
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I love my Droid. Wouldnt trade it for any other phone on the market.

    VZW customer support isnt great on the whole, but there are some gems out there. Find someone in your local store who knows what they're talking about and latch onto them.

    They wont let you walk out of the store with a Droid and an insufficient plan to carry it, I promise.
  5. Chupp75
    Offline

    Chupp75 New Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yeah that what i was thinking. the thing i was going to do though was get the upgrade under my grandmas new every 2 and switch it over to my line. so i dont know if i will be able to do that or not. i hope so though. this rogue aint cuttin it anymore.
  6. gocflamedragon
    Offline

    gocflamedragon New Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    KY, Usa
    Ya you can do that, i used my parents new every 2 year upgrade and the guy switched it over to my line without any issues.
  7. Chupp75
    Offline

    Chupp75 New Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    alright cool :icon_ banana:. can i do this at walmart though? its cheaper there lol
  8. Vulcan1600
    Offline

    Vulcan1600 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,703
    Likes Received:
    146
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    If you upgrade to a Droid on your line, your choices for data are unlimited and unlimited - in other words, you'll never have to worry about going over your data each month. It costs $29.99 per month for the data plan.

    P.S. - I apologize, I accidentally hit "Edit" instead of "Quote" to your original post, that's why you see the "last edited by Vulcan1600Rider"....call me a noob mod.
  9. Chupp75
    Offline

    Chupp75 New Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    okay well i already have unlimited data on my plan. so am i good to go??