phonemypc problems

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by calicocal, Feb 25, 2010.

  1. calicocal

    calicocal Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hey I am having some problems with phonemypc. I tried searching but didn't find anything. When I connect to my computer I can select things, move the mouse ect, but I cannot type anything. I have tried using both the physical and on screen keyboard, but no luck. Also I tried setting up my laptop, but it only shows my home pc. I did everything the same, but just isnt there.
     
  2. hinky

    hinky Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Where are you trying to type? Phonemypc is very slow but if you select a text box or someting that allows text entry it works well.
     
  3. calicocal

    calicocal Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0

    I am just trying to type in a Firefox address bar.
     
  4. JayCizzo

    JayCizzo Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Tampa
    Ratings:
    +0
    I had the keyboard issue. What I had to do was uninstall from my PC and reinstall the newest version from their site. I guess the version updates on the phone app weren't talking very well with the older PC version.
     
  5. hinky

    hinky Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Works fine for me but it takes a while for the screen to recognize i have the right app window selected and then you have to make sure you're in the firefox bar. Also make sure you chose the right access entry (the one that says interact or something like that - not view the screen.)
     
  6. calicocal

    calicocal Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I tried to reinstall it on my pc but no luck any other ideas?
     
  7. joshnichols189

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I have this problem as well =/ I've tried it on three different PCs and it was working fine before.. In interact mode
     
  8. bristolcat

    bristolcat Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Sioux Falls, SD
    Ratings:
    +0
    I was just messing around with it and can't get it to take a double click. Arghhh. It was working just fine before.
     
Search tags for this page
phone my pc problems
,
phone my pc troubleshooting
,
phone my pc working slow
,
phonemypc connection problem
,
phonemypc problem
,
phonemypc problem connecting internet
,

phonemypc problems

,
phonemypc slow
,
phonemypc there was a problem connecting to the internet
,
probleme phonemypc