Phone

Discussion in 'UltimateDroid' started by Dolfan, Apr 19, 2011.

  1. Dolfan

    Dolfan Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    268
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I know this is not a UD issue, but you folks here have always been helpful with problems Ive had..

    I have noticed here lately , when I have my phone on vibrate, It does not vibrate or ring on an incoming call to notify me I have an incoming call...I have check my settings and I dont see anything I may have checked that has made this happen...It rings fine when its off vibrate..just no vibrate on incoming calls, it vibrates for all other notifications...any ideals what settings I may need to look at..thanks.

    Bob
     
  2. jstafford1

    jstafford1 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    9,860
    Likes Received:
    629
    Trophy Points:
    228
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +675
    Twitter:
    jstaff79
    What is vibrate set at in your sound settings?

    sent from somewhere...
     
  3. Dolfan

    Dolfan Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    268
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    It says only when in Vibrate

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  4. Dolfan

    Dolfan Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    268
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Or only in silent mode it actually says

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  5. Dolfan

    Dolfan Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    268
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Seems to send my calls right to voicemail if the phone volume is turned all the way down to vibrate ...huh

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  6. sandfreak

    sandfreak Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    533
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Washington Coast
    Ratings:
    +0
    i set mine to vibrate always. and it vibrates when the sound is on or when i have it on vibrate, but not when silent
     
  7. Rento

    Rento Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    219
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +7
    I had this issue, I reflashed my rom to upgrade and it started to work again! I think you just gotta keep reflashing till it works man.

    Good luck.
     
  8. Dolfan

    Dolfan Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    268
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Ok...I flashed rom again...and think that it may have worked...will test and see if it stays working...

    Thanks guys..

    Bob
     
  9. Rento

    Rento Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    219
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +7
    Yeah, just keep reflashing till you're happy with it. Try even a fresh download of the rom too. Worst comes to worst, just restore your backup.

    It bugged me for the month and a half I didn't have the vibrate function, was always checking my phone.

    Good luck.
     
  10. lotrfan18

    lotrfan18 Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    This can also happen if you don't wipe data/cache when flashing a new ROM. I speak from experience

    Sent from my Droid using DroidForums