Phone wont boot up after dying, displaying weird text!

Discussion in 'Droid X Tech Support' started by pointzero1, Apr 16, 2011.

  1. pointzero1
    Offline

    pointzero1 Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    My phone drained its battery all the way and so I plugged it in to charge.

    The screen booted up, and is displaying some weird messages.
    All black screen with this text showing up:

    Bootloader
    30.04




    Battery low
    Cannot program

    What does this mean, and what's wrong with my phone?
     
  2. ColinZack
    Offline

    ColinZack Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It sounds like your phone needs to be SBF'd back to stock. Have you done any rooting or tried to install a custom ROM on it?
     
  3. pointzero1
    Offline

    pointzero1 Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    No, never did any hacking, stock, besides downloading and using a different launcher from the market.
     
  4. ColinZack
    Offline

    ColinZack Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Keep it plugged in and on and see if anything boots up. After an hour or so try turning off and on and see if that works.
     
  5. Hateslinger
    Offline

    Hateslinger Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Try doing a hard reset. I think it's power and volume down button.

    Sent from my rooted Thunderbolt, VirusROM AirborneTB
     
  6. pointzero1
    Offline

    pointzero1 Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks for the quick responses!

    Problem fixed!
    Just left it charging overnight, woke up next day, fully charged and working.