Phone stuck at M

Discussion in 'cvpcs' started by Georgedaballa, Aug 30, 2010.

  1. Georgedaballa

    Georgedaballa Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    This happens to me every time i turn off my phone then try to turn it back on. It just stays on the Motorola symbol and wont turn on. This happened to me on 4 different kernels. Does anyone know why this happens and is there anyway to get my phone back without a restore?
     
  2. Abe21599

    Abe21599 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +30
    try a higher voltage kernel or one with a lower top speed?

    why not just restore a backup you made then try something else
     
  3. Georgedaballa

    Georgedaballa Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    This happened to me on 800mhz low, 1000 low, 1000 standard, 1200 low, and 1000 increasing. I dont want to try anything until i know why this happens.
     
  4. Abe21599

    Abe21599 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +30
    try a different type of kernel. maybe P3s or Chevys
     
  5. Georgedaballa

    Georgedaballa Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Can you link me to these kernals?
     
  6. Georgedaballa

    Georgedaballa Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Just installed a p3 kernel and phone is still stuck... going to try a chevy
     
  7. brochaos

    brochaos Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    776
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    does it happen on 800 standard?
     
  8. NickEspi12

    NickEspi12 New Member

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I feel that this issue is not uncommon..As for me on a clean install yes it happens on the standard 800 nothing modified. I also took all the proper procedures in installing the ROM..I left Sapphire because of this problem..
     
  9. Schoat333

    Schoat333 Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    What did you use to install the rom?

    Just to confirm, are you trying to install sapphire 1.0?
     
  10. tominabox1

    tominabox1 Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Do you have "set on boot" checked in SetCPU? What version of SuperUser Permissions are you running? You should get the newest version of SuperUser permissions (2.3.2 I think). You'll have to find the xda forum post about it as you have to use terminal emulator/ADB to remove the one packaged with Sapphire.
     
  11. bcserl

    bcserl New Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    This happened to me a couple of times. Ended up having to restore my backup. It hasn't happened in a few days. But I am ready to install the backup when it does again.

    I want to know what I need to do too.
    Maybe it does have something to do with setcpu. I am not currently running it right now and I think I was when I had the problem.
     
    Last edited: Aug 31, 2010
Search tags for this page
droid 4 just just has m symbol on it and wont turn on
,
droid 4 stays on m
,
my droid stays frozen when i turn it on
,

why is my droid 4 getting stuck in the turn on phase

,
why wont my motorola turn on, stuck on m sigh
,
why would my motorola phone just have the red symbol on scre