Phone slowing down icons disappear for a little

Discussion in 'Android Tech Support' started by searayman, Dec 21, 2009.

  1. searayman
    Offline

    searayman Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    949
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    when i am using slacker radio or navigation or some other apps when i go back to the home screen all the icons are gone, and take a minute to load back and the phone kidn of stalls. anyone else get soemthign like this?
  2. daddyd302
    Offline

    daddyd302 Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Mine's doing the same, but only for a few seconds. I took a few apps off but it's still doing it from time to time and it's getting really annoying.
  3. RinTinTigger
    Offline

    RinTinTigger Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,905
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Germany, Near Frankfurt/Main
    Ratings:
    +2
    hey guys,

    try if this helps:

    go to Settings
    go to applications
    go to manage applications
    hit menue button
    select filter
    select ALL
    then sort by used space

    now go to the first 5 programs that are on the toplist of used space....like email...browser...and so on, and clear the cache!

    Maybe this helps out the phone to operate faster, because it frees up some mem!

    tigger
  4. daddyd302
    Offline

    daddyd302 Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Well it looks like GDE was causing my lag issue. I uninstalled it and it seems fine again, no lagging on anything. I'll report back if the lag returns.
Search tags for this page

all homescreen icons dissapeared from motorola milestone

,
milestone x icons