Phone randomly reboots

Discussion in 'Droid X Roms' started by slipvayne9278, Dec 28, 2010.

  1. slipvayne9278

    slipvayne9278 Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    connecticut
    Ratings:
    +0
    Ok so my phone will randomly reboot and when it does it shows that my adw did not launch properly and will ask force close or wait. On either one i still have to reboot phone then it works fine. Never had this problem until i download jrummys rom. Went to ssx v1 and the problem still consists. Any ideas?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  2. tatuud

    tatuud Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    without getting into an sbf situation i would suggest trying to go back to your stock/rooted backup you hopefully made right after rooting the phone. if you dont have that i would then suggest going into privacy/factory data reset and see if that helps. sure you will have to set up your phone again but it will be worth it if the reboots stop.
     
  3. chkmate

    chkmate Silver Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    2,242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Round Rock, TX
    Ratings:
    +0
    Uninstall ADW launcher and reinstall.

    Or do a clean install on JRum's ROM, by wiping and reflashing.

    You could run a nandroid I guess. Definitely doesn't seem like an sbf in your future.

    I haven't ran his ROM, does it come with ADW preinstalled? Or did you install it?
     
  4. slipvayne9278

    slipvayne9278 Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    connecticut
    Ratings:
    +0
    i switched back to ssx v1 and the problem persists, so let me ask this, just because i am not too sure, how would i uninstall adw then reinstall adw, if it is part of the rom?.

    after i was getting this problem i switched from jrummy, wiped data and cache switched to ssx v1
     
  5. slipvayne9278

    slipvayne9278 Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    connecticut
    Ratings:
    +0
    yes i made a backup, i learned the hard way the first time i had to sbf