Phone not working after Overclock

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by OhhDang, Mar 11, 2010.

  1. OhhDang

    OhhDang New Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Installed Bugless beast, then ChevyNo1 1.0 5 slot. Everything ran fine. Decided to install 1.2 kernel and now after it starts, I get an error and phone automatically re-starts and does it again.

    Any ideas on how to fix it?

    Thanks!
     
  2. pc747

    pc747 DF Administrator Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    18,728
    Likes Received:
    1,835
    Trophy Points:
    958
    Ratings:
    +1,895
    try scaling it down some phones can not handle being o/c that high. try 800 or 1000.
     
  3. OhhDang

    OhhDang New Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I cant get into the SD card to install a lower overclock.. Phone keeps re-starting
     
  4. pc747

    pc747 DF Administrator Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    18,728
    Likes Received:
    1,835
    Trophy Points:
    958
    Ratings:
    +1,895
    Can you restart and go in to sprecovery nandroid backup. If so you may need to restore your phone to the last time it was stableand do it again but with another kernel.
     
  5. R1Lover

    R1Lover Senior Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,701
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +0
    use sprecovery to restore your last backup....
     
  6. R1Lover

    R1Lover Senior Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,701
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +0
    Jinks you owe me a coke... lol
     
  7. KZIWarrior

    KZIWarrior Silver Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    2,609
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nashville, TN
    Ratings:
    +2
    You can mount the SDCard when in SPRecovery, just boot into recovery and plug into your computer then put the update or kernel ROM file on and go from there.
     
  8. pc747

    pc747 DF Administrator Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    18,728
    Likes Received:
    1,835
    Trophy Points:
    958
    Ratings:
    +1,895
  9. KZIWarrior

    KZIWarrior Silver Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    2,609
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nashville, TN
    Ratings:
    +2
    Try this:
    Custom Kernel (Boot.img) 2.6.32 Updates *02/17*
    Lets you build a custom kernel from SPRecovery (start with Medium voltage and 900). Then after your stable you can play from there (it will create a backup before every kernel build).
     
  10. OhhDang

    OhhDang New Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Awesome, thanks everyone! Just wiped it and re-installed bugless, 1.0 kernel and glasstheme. Im getting fast at this lol.

    Thanks again
     
  11. ldimick

    ldimick Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    629
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It's a pain that it happened but amazing at how much you can learn. Happened to me too a few weeks ago! Now I feel like an old pro at all of that stuff.