1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Pdanet

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by tha rockstar, Apr 24, 2012.

  1. tha rockstar
    Offline

    tha rockstar Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    151
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Tennessee
    I am having problem, pdanet is connected but computer internet shows no page. When I click on pdanet icon it says connected then says"DNS Error, please change Pdanet settings->use google DNS and see if it solves tha problem." I've tried everything

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  2. tha rockstar
    Offline

    tha rockstar Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    151
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Tennessee
    I am also get (dns 1, 0). I have never had this problem for over a year. Don't kno what to do. I would appreciate help

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  3. desertknit
    Offline

    desertknit New Member

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Joshua Tree, CA
    Did you take an ota update recently? It is wreaking havoc on tethering apps. Seems vzw wants us to pay extra for our data use when we connect to a computer.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  4. tha rockstar
    Offline

    tha rockstar Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    151
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Tennessee
    As for as I kno I haven't. Im gettin a diff phone so ill be using it instead of this one
  5. Superdaddy0811
    Offline

    Superdaddy0811 New Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Why use pdanet just download foxfi and u wont have ne more probs its n the google play market works with root too no joke.
  6. Slider11
    Offline

    Slider11 New Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Gnat's Ass, Wyoming
    If your already rooted, give barnacle Wi-Fi tether a shot. Its worked pretty good for me for quite some time.
Similar Threads
  1. Sean
    Replies:
    5
    Views:
    12,306
  2. jamaica
    Replies:
    4
    Views:
    1,381
  3. rjbeck77
    Replies:
    15
    Views:
    4,659
  4. er111a
    Replies:
    5
    Views:
    3,690
  5. tha rockstar
    Replies:
    0
    Views:
    2,524
Loading...
Search tags for this page
i am having trouble connecting to the internet through pda.n
,

pdanet connected but no internet

,

pdanet connects but no internet

,
pdanet dns
,

pdanet dns error

,
pdanet dns problem
,
pdanet error
,
pdanet google dns
,
pdanet google dns error
,
pdanet no internet
,
pdanet no internet connection
,
pdanet not connecting to internet
,

pdanet says connected but no internet

,
pdanet use google dns
,
use google dns pdanet