pdanet blocked?

Discussion in 'Android Tech Support' started by hypnotiq, Apr 5, 2011.

  1. hypnotiq

    hypnotiq New Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi everyone. Okay this question may have already been answered but I've spent 3 days looking for an answer and I have not really gotten a straight one because people end up arguing or don't know what they are talking about lol. :heart: ok I currently have a LG Vortex and my boyfriend has a Droid 2 we both have PDAnet installed. Well.... one morning I'm getting up getting ready to tether and as I'm connecting it slows down on data connection... then it's authorized. so I continue my daily routine of checking my facebook when oops all of a sudden I get a nasty little Verizon message ...
    so I figured they caught on to us using the PDAnet but when I try his works perfect. =/ so my question is there way around it? will it end next billing cycle? why is verizon the ONLY provider that want to be a*******s about this. lol anyhoo. any information someone has on this stupid little message would be awesome =)
    Thankyou !

    hypnotiq
     
  2. dfuser312553

    dfuser312553 Silver Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,078
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    AT&T does a similar thing as well. I have seen this issue before but I'm not sure how to rectify it.
     
  3. hypnotiq

    hypnotiq New Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    =( bah it drives me crazy it still says it. theres gotta be a way to reset something.
     
  4. buckmarble

    buckmarble Developer
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,636
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +69
    Try easy tether. I use that over pdanet. $10 flat fee. No yearly cost. I still use it daily........ you could always root(if you aren't already) and use wired or wireless tether for root users.

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  5. hypnotiq

    hypnotiq New Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    im not quite sure what all this rooting means. I used ET like you said and obviously it's working =) lol but im curious what you mean by that. if you have a link or something i could follow that would be awesome =) i would look for it myself but i dont know exactly what im looking for. I just don't want vzw to be stupid and block this from me too =) diablo 3 is comming out soon and that would break my heart lol!
     
  6. dogredwingz

    dogredwingz New Member

    Joined:
    Apr 23, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    south dakot
    Ratings:
    +0
    Rooted your phone and use wireless tether for root user

    Sent from my Vortex using DroidForums
     
  7. Chizzele

    Chizzele Team Sourcery
    Developer

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    1,997
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    103
    Location:
    San Diego CA
    Ratings:
    +17
    There are easy apps for rooting on the market such as z4root, oneclickroot and a couple of more. Make sure those work with your phone model. After rooting install wireless tether for root users. i use it and never had an issue.
     
Search tags for this page
hotspot gsm
,
if you would like to subscribe to mobile hotspot/mobile broa
,
pda net wi fi blocked
,
pdanet being blocked
,
pdanet block
,

pdanet blocked

,
pdanet blocks ports
,
pdanet diablo 3
,
pdanet port 8443 blocked
,
verizon mobile hotspot blocked pdanet