PDANET and Foxfi suddenly stopped working

Discussion in 'Droid Bionic Tech Support' started by hfein1, Jun 10, 2013.

  1. hfein1
    Offline

    hfein1 New Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Getting message that reads: "Service error: Database failed to load" I tried rebooting, reloading both programs, still keep getting message in usb, wifi, and bluetooth modes.
     
  2. Spectortime
    Offline

    Spectortime New Member

    Joined:
    Sep 3, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Same here! I am using RAZR maxx but am having the exact same problem. When I do get it past that error, it tells me I don't have a good enough connection but I am on full bars 4g, and have been using this app with no problem for a day or so.
     
  3. FalconSabre
    Offline

    FalconSabre New Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm having the exact same error happen to me. Are you both using Verizon? I'm hoping it's just a glitch and will be working fine and now some way that Verizon is blocking the use of the app for mobile hotspots and tethering. I'm using a Bionic, but my sister has a RAZR and is having the same issue.
     
    Last edited: Jun 10, 2013
  4. Spectortime
    Offline

    Spectortime New Member

    Joined:
    Sep 3, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yea im on Verizon.
     
  5. thefuzz74
    Offline

    thefuzz74 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I, too, have the same problem. I was working just fine, now nothing. I even rooted, and everything, still nothing but service error
     
  6. grimey
    Offline

    grimey New Member

    Joined:
    Jun 10, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    I have a virgin mobile and it suddenly did the same thing to me as well. I'm using the easy tether at the moment just to be able to do things. Do you think something is going on with the apps? Updates? Server issues? (plus it seems this is the only active thread on this issue. i think it's everyone in general who's having the issue)
     
  7. FalconSabre
    Offline

    FalconSabre New Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just tried it again about five minutes ago and it's working again for me at least. Tried it on both mine and my sister's and it worked on both.
     
  8. grimey
    Offline

    grimey New Member

    Joined:
    Jun 10, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Yep! I just tried it and It's working again! I guess the app just hiccuped! Hope everyone else has luck!
     
  9. hfein1
    Offline

    hfein1 New Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Started working for me also
     
  10. only126db
    Offline

    only126db Member

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Did it to me not too long ago....Doin it again....I also have to reboot my phone sometimes or it starts to lag big time. I believe they are slacking on their software.
     
Search tags for this page
foxfi error
,

foxfi not working

,

foxfi service error database failure

,
foxfi stopped working
,
foxfi stopped working verizon
,
foxfi verizon
,
pdanet not working
,
pdanet not working verizon
,
pdanet stopped working
,
pdanet stopped working verizon