PDA net

Discussion in 'Droid Bionic Hacks' started by bigkhan, Sep 12, 2011.

  1. bigkhan

    bigkhan Member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pittsburgh
    Ratings:
    +0
    I can't seem to get PDA Net to work. I entered the proxy server info that the app says to. I get the message on my xoom that its connected, but when I try to open the web browser, I get this message.

    "PdaNet Configeration Error: Network proxy is set on your device yet PdaNet is not connected. You need to either Clear Network Proxy (If you are done with PdaNet) or connect PdaNet. Please launch the PdaNet Tablet client and correct this!!"

    I tried clearing the proxy info, restarting the app on both phone and tablet. and Rebooting both. what do I need to do?
     
  2. 82DMC12

    82DMC12 Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    141
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Overland Park, KS
    Ratings:
    +2
    Not sure what the problem is, but I'm on my HP laptop with PDAnet on the Bionic typing this right now. So I know PDAnet works. You must have a setting wrong somewhere.
     
  3. bigkhan

    bigkhan Member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pittsburgh
    Ratings:
    +0

    Yeah figured that. Looking for some idea of what is set wrong. There's another thread on here in the car now, so ill point it out later. With a linked video. The video shows you how to change a parameter so the stock Mobil hot spot app doesent check for subscription. I did it and it works.
     
  4. bigkhan

    bigkhan Member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pittsburgh
    Ratings:
    +0
    you can check the thread wireless teather.
     
  5. Snoking

    Snoking Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    714
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    Will an unrooted Rezound work with PDA net? Tried a bit this morning and it would try to connect and then error out.

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
  6. MrSmith317

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,578
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Philadelphia
    Ratings:
    +31
    PDA Net is supposed to work without root. That's most of it's draw.
     
  7. Snoking

    Snoking Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    714
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    So in addition to turning on debug is there something else one has to do? There is a screen about charge only/mount drive then options for VZW's tethering.

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
  8. MrSmith317

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,578
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Philadelphia
    Ratings:
    +31
    I've never actually used the product. I use tethering/MHS if I need to supply my laptop with net access.
     
  9. Snoking

    Snoking Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    714
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    Poked around more with it tonight and got it to connect. Checked the other two options on the page to turn on de-bugging.

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
  10. Snoking

    Snoking Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    714
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    Still slow and difficult to get PDANET 3.02 to connect. I downloaded HTC sync to get the drivers on my XP laptop, and it did not improve much. Seem to have to be in drive not charge to connect.

    Help!

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
  11. MrSmith317

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,578
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Philadelphia
    Ratings:
    +31
    If you were rooted I'd suggest removing "TetheringGuard.apk" but since that's not an option I'll say seek assistance from PDAnet.
     
  12. N4UPD

    N4UPD Member

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    226
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Alabama
    Ratings:
    +4
    I'm using PDANet 3.25 now and it seems to work good even on my Mac.You might have to make sure your wifi isn't connected to anything.I usually turn off wifi and just connect with PDANet thru USB cable. I haven;t tried it yet but Version 3.25 has wireless tether.

    P.S. Anyone notice that when using usb tether the data doesn't drop near as much as with 4G hotspot.
     
  13. Snoking

    Snoking Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    714
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    OK loaded 3.25 and tested some more. I have to mount drives and wait a couple minutes for the drives to show in my computer before pdanet will connect. It will not work in charge only mode. It does now connect with errors. Thanks

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
Similar Threads
  1. mamacita4two
    Replies:
    5
    Views:
    2,970
  2. bigaudiofanatic
    Replies:
    5
    Views:
    2,262
  3. aliskay
    Replies:
    10
    Views:
    9,589
  4. hypnotiq
    Replies:
    0
    Views:
    1,850
  5. Snoking
    Replies:
    Views:
    N/A
Loading...
Search tags for this page
droid 1 to tablet pda.net
,

pdanet tablet clear proxy