Paying Verizon for no data

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by Howling, Sep 12, 2012.

  1. Howling

    Howling New Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm sick of the no data issues with the Bionic, and pissed that I pay Verizon a decent amount of money every month for unlimited data when I can hardly use my damn phone the way I want to. Rant off.

    I realize that I can try the Ice Cream leak but why should I have to do this when the phone should work correctly.
     
  2. Vulcan1600

    Vulcan1600 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,846
    Likes Received:
    282
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +292
    Is your phone stock or rooted? If you have limited or no data, then you need to talk to VZW Tech Support.
     
  3. Howling

    Howling New Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Phone is stock running 905, I know that is part of the problem but I'm not sure if I feel comfortable about rooting my phone.
     
  4. sk102704

    sk102704 Member

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I'm with you on that. I pay way too much a month plus I got mine on release day so I paid $300 for it!
     
  5. Otakulad

    Otakulad Member

    Joined:
    Oct 6, 2011
    Messages:
    40
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I am having the same problem. You need to call and complain to Verizon about the issue. They have given me two $60 credits (two lines affected) because the data keeps dropping. Maybe if they give out enough of these credits they will finally push the OTA update.
     
  6. jayman350

    jayman350 Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    843
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Lowell, Ma
    Ratings:
    +18
    you don't have to root your phone to use one of the ICS leaks, the House of Bionic script does an awesome job of automating the process. As long as you don't go above the .232 leak then you will be able to get back to 905 if it doesn't solve your data problems.
     
  7. Jumper2501

    Jumper2501 Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Also tired of no data

    Maybe I need to do this, too. I'm in the same boat as the OP. My data has been spotty to non-existent for months. I did reach out to Verizon support asking whether I could get them to push an ICS OTA, and got a very helpful rep. Looking at my usage from May, before I ran into trouble, she understood my claim that I couldn't get a reliable data connection. She also said she could find nothing on an ICS OTA for the Bionic going as far out as November.

    I was so frustrated I was ready to upgrade to a Galaxy S3, if I could have kept my legacy unlimited data plan, but the system wouldn't let me, and -- kudos to her -- she spent over 30 minutes trying to get around it. Tech support catches enough h*ll from everyone, including me, I like to give credit when it's due.
     
  8. deduct

    deduct Senior Member

    Joined:
    Nov 25, 2011
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +28
    Just flash the ics leak thru stock recovery. I have 232 leak i can send ya if you need it.
     
  9. Jumper2501

    Jumper2501 Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    This afternoon, I flashed to .232 through stock recovery, and I have to say I'm extremely pleased. I've had consistent data since the switch.
     
  10. deduct

    deduct Senior Member

    Joined:
    Nov 25, 2011
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +28
    Awesome. I am glad you did it. 232 is very solid. The only data issues I have are switching between 4g and 3g. But, it does not happen very often. Once, maybe twice a day. So, I guess that is really not an issue since it is supposed to turn to 3g when you lose 4g.
     
  11. Underwater Mike

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    OP, I'm confused. If you're running a stock phone and having issues, why not just return it for warranty service?
     
  12. sargentmajord

    sargentmajord Silver Member

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    2,195
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +16
    Its not a hardware problem its the GB software it was just a bad build ICS fixes all the problems
     
Search tags for this page

verizon droid bionic motorola is it part of the reachout wir