Pandora radio not working on my Droid

Discussion in 'Motorola Droid' started by mike, Nov 6, 2009.

  1. mike

    mike Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    First thing I did after grabbing my Droid from BB this morning was install Pandora from the App Market. It installed fine, but won't play. The program starts up, thinks for awhile, then shuts off by itself and goes back to home screen.

    Is Pandora not supporting this phone/OS version yet?
     
  2. New2u

    New2u Super Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    3,717
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Tallahassee, Fl
    Ratings:
    +79
    I'm going through a new account set-up right now, i will keep you posted.. seems to be taking longer then expected though.
     
  3. jcstarr

    jcstarr Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Atlanta, GA
    Ratings:
    +0
    My Pandora is working perfectly.
     
  4. New2u

    New2u Super Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    3,717
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Tallahassee, Fl
    Ratings:
    +79
    jcstarr what version does it say your running?

    I had to force close my app the first time, but the second time it worked perfectly fine.
     
    #4 New2u, Nov 6, 2009
    Last edited: Nov 6, 2009
  5. jcstarr

    jcstarr Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Atlanta, GA
    Ratings:
    +0
    1.1.1 is what it says when it is loading...
     
  6. mike

    mike Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Uh for some reason it's working now. Beautiful, beautiful on that hi-res screen.
     
  7. New2u

    New2u Super Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    3,717
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Tallahassee, Fl
    Ratings:
    +79
    everything is looking beautiful on the screen.
     
  8. jjbard

    jjbard New Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Same here, works on second try.
     
  9. HarlyFan

    HarlyFan Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Has anyone experienced Pandora timing out after an hour or so of constant use?
     
  10. New2u

    New2u Super Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    3,717
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Tallahassee, Fl
    Ratings:
    +79
    I haven't had it over for more then 15 minutes yet, i will have to try it and see what happens.
     
  11. Zippster

    Zippster Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    522
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Buffalo NY
    Ratings:
    +1
    No issues with it at all, cant say anything about registering via droid though as I had a previous account already set up, just needed to login.
     
  12. JackT

    JackT New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    My Pandora hung when I initially logged in with my account. However, exiting the app and re-launching it made it work just fine.
     
Search tags for this page
403 while startupasynctask
,
pandora 3002 error
,
pandora error 3002
,
pandora error 403
,
pandora error code 3002
,

pandora not working on droid

,
pandora radio app not working
,
pandora radio not working on android
,
pandora stopped working on droid
,
pandora support 3002