Overclock seems to reset after refreshing in SetCPU

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by mackiv, Jan 27, 2010.

  1. mackiv

    mackiv Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    It seems that whenever i tinker with the setcpu the mhz resets to 550 max...it doesn't seem to slow down but how will i ever tell wut my cpu is at? any advice/fix?
     
  2. messenger13

    messenger13 Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Cleveland, OH
    Ratings:
    +0
    My settings stick. :confused:
     
  3. HMJB

    HMJB Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New York
    Ratings:
    +0
    Did you pick Auto detect instead of Droid at device selection?
     
  4. mackiv

    mackiv Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Used auto detect, word fine now's thanx!
     
  5. quadjacks

    quadjacks Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    After you make changes you want to check current settings download a Benchmark tool such as BenchmarkPi, Linpack, etc. This will give you readings of your CPU speeds. hOPE tHIS hELPS!!!:motdroidhoriz:
     
  6. peterpressure

    peterpressure Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    247
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
Search tags for this page

android cpu reset

,

android overclock reset

,
cpu speed reseting in android
,

overclock resets after sleep

,
reset overclocked android?