Overclock app

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by Grassi, Feb 20, 2011.

  1. Grassi
    Offline

    Grassi New Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Does anyone no which overclock app will work on the D2G without having to do anything special? I saw the jrummy one and it looks good but doesn't have the D2G listed as a device that will run it

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
  2. TJConnery
    Offline

    TJConnery New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NYC
    Overclock

    It has been my experience that both Jimmy's and Droid 2 Overclock both work on the D2G. The later has a few more bells and whistles that give it the edge, including an ad blocker. I use this one exclusively now.
  3. Grassi
    Offline

    Grassi New Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Which one works better?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
  4. TJConnery
    Offline

    TJConnery New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NYC
    I prefer...

    Droid 2 Overclock is my recommendation. I thought I made that clear. Sorry.
  5. nerdslogic
    Offline

    nerdslogic New Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2,540
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cybertron
    I prefer a combo....Quickclock and Droid 2 Overclock by Jrummy.

    Grassi....where do you live? I am thinking WA am I right?
  6. chitala383
    Offline

    chitala383 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i use droid 2 overclock on my d2g and love it.
  7. Grassi
    Offline

    Grassi New Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No I used to live in Washington, long beach CA now

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
  8. rcc0la
    Offline

    rcc0la New Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Do the voltage settings work with Droid Overclock? I've been tinkering around with the app, and am more interested in undervolting than overclocking. I have the new, experimental module enabled. Someone suggested this in another thread, but I can't find much more on the topic.

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
Search tags for this page

jimmy's overclocking app