OTA/Manual update failed

Discussion in 'Droid 3 Hacks' started by collinjm01, Oct 5, 2011.

  1. collinjm01

    collinjm01 Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NC, USA
    Ratings:
    +0
  2. himdroidSC

    himdroidSC New Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    did you put everything back to stock?
     
  3. collinjm01

    collinjm01 Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NC, USA
    Ratings:
    +0
    No, i would like too, i have it rooted and with bootstrap. How can i go completely stock again? ...im guessing sbf? but im not sure.... can i do factory reset?
     
  4. nutpn

    nutpn Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Used psouzas way it was alot better and simple,
     
  5. collinjm01

    collinjm01 Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NC, USA
    Ratings:
    +0
    I cant find his way... i only found out how to root with his one click...
     
  6. nutpn

    nutpn Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  7. nutpn

    nutpn Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    psouza

    read the exact instructions,I had tried all night then came across this and heck done it quick,it worked best for me to not plug phone in to flash till I had hit the button,after you read you will know what im talking about,If I had a server i could post but just go here and read and it will go smooth,be sure and save the files in the empty folder like it says
     
  8. collinjm01

    collinjm01 Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NC, USA
    Ratings:
    +0
    I dont see any instructions, it just says what to download. Im pretty familar with RSDlite, but im not sure what to do. I used RSDlite on the d1, but these arent sbf files...they're xml

    EDIT: So i was making it harder than it really was... got it and im good, the only complaint i have is the "android.contacts" force closes alot. I usually call someone straight from a message (click on the picture than click the phone button) and it force closed, then i tried it in contacts, still forced closed, then in the actual dialer, still force closed. Its working now, but it still does it sometimes...
     
    Last edited: Oct 8, 2011