Old rom do not use (update available)

Discussion in 'Bugless' started by peteralfonso, Jun 9, 2010.

  1. DroiDon

    DroiDon Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ok, for the life of me , I cannot get rid of the duplicate songs in my music player. I am getting dupes in both the stock player and MixZing. I don't know if this is a bugless issue or what, but I didn't notice it until after I installed it.

    the only thing I can think of is remove all my music and reload it, but I have a ton of music and I'm not looking forward to doing that. I can't just remove the duplicate, it removes both. Anyway to just clear the list and let it re-sync the songs?
     
  2. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,501
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    If you go into sound settings and click vibrate, and check either never or only when not in silent mode, it should fix this problem...
     
  3. crcamc1973

    crcamc1973 New Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Contact Shortcut Problem

    Any one else having trouble using the contact shortcut? solutions?
     
  4. CutterStark

    CutterStark New Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    BB Froyo Wireless Tether Troubleshooting

    Loving the frequent BB updates. Anyone else having issues with the wireless tether? Mine works for about five minutes then stops transmitting data, though it still shows as connected. Does not appear related to sleep/wake. Not sure how to troubleshoot the issue. Running Bugless Beast Froyo on Droid. Any suggestions appreciated.
     
  5. bobbyj408

    bobbyj408 New Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I know this is the most noob thing to ask, but how do i install this? I am running a 2.1 rom and i havent updated my rom in a while, i downloaded the .zip file from the first post and im pretty much stuck. Help please.
     
  6. ArykMeyer

    ArykMeyer Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Kindof a noob here. I'm great with computers and havent really had too many problems customizing my phone but i installed 2.2 and alot of things dont work properly so i wanted to completely reset the phone and start over from scratch and let the only rom i load be this one. i'm sure i could figure it out if someone could point me in the right direction. any help would be really appreciated
     
  7. drivinfocused

    drivinfocused Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    389
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Niagra of the West(Twin Falls, Idaho)
    Ratings:
    +3

    are you on sp recovery? or are you on Clockrecovery? clock recovery you should only have to go into with Rom manager install zip from sdcard choose it and do the wiping and what not.

    sprecovery, you will have to rename it update.zip, then go into sprecovery, choose install zip, like you would any other roms........

    hope that helps
     
  8. drivinfocused

    drivinfocused Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    389
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Niagra of the West(Twin Falls, Idaho)
    Ratings:
    +3
    try this if you want to go back to stock, then re root

    CLICK ME!!!!
     
  9. ArykMeyer

    ArykMeyer Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    exactly what i was looking for! thank you!!
     
  10. drivinfocused

    drivinfocused Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    389
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Niagra of the West(Twin Falls, Idaho)
    Ratings:
    +3
  11. ArykMeyer

    ArykMeyer Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    so is this going to wipe everything and start me completely from factory? then will i have to root again to install bb?
     
  12. drivinfocused

    drivinfocused Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    389
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Niagra of the West(Twin Falls, Idaho)
    Ratings:
    +3
    yes. it will return you back to stock 2.0.1 IIRC. or to 2.1 STOCK. after that, you will have to re root your phone, then re install hte rom you want.

    tell me again what you want to do?
     
Search tags for this page

bugless beast for droid 1 11mhz

,

droidlifefroyo bs 20100608 0521 zip

,
old weather channel app
,

www.droidforums.net/forum/ bugless/50333-rom-bugless-beast-