Old rom do not use (update available)

Discussion in 'Bugless' started by peteralfonso, Jun 9, 2010.

  1. cuzzinz

    cuzzinz Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Does this maps fix allow you to update maps from the market in the future?
     
  2. yourhero88

    yourhero88 Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    So far so good, my only issue is flash not working, even though pete said it's included. Hmm...
     
  3. chadamir

    chadamir Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Same. It's definitely installed but not coming up.
     
  4. EpyonZeroX

    EpyonZeroX Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    flash player also doesnt' seem to work? is it just me?
     
  5. dustin4863

    dustin4863 Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    lbk tx
    Ratings:
    +0
    just got 1499 in quadrant wow!!
     
  6. Diordna

    Diordna Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,339
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Cape Coral - FLORIDA
    Ratings:
    +4
    Linpack = 12.589! With the default 800 MHZ kernel! Thats more than the 11 I had for 1.25 on 1.1 or last froyo I had don't remember :)
     
  7. winner00

    winner00 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +10
    To get flash to work you have to reinstall flash. Download Flash and install it.
     
  8. TheBawse

    TheBawse Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Seattle, WA
    Ratings:
    +0
  9. Speeding Wheels

    Speeding Wheels Senior Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    1,554
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Detroit - in da burbs!
    Ratings:
    +16
    Hmmm... flash isnt working and cannot be uninstalled.

    Pete, ya there buddy?
     
  10. rakoskjc

    rakoskjc New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    albany NY
    Ratings:
    +0
    this sucks need maps ad setcpu fix whats the deal?
     
  11. chadamir

    chadamir Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Wont let me uninstall flash.

    Edit: Used root explorer to install and it forced it through. now it works.
     
    #227 chadamir, Jun 9, 2010
    Last edited: Jun 9, 2010
  12. EpyonZeroX

    EpyonZeroX Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Indeed, i have the thingie and it cannot uninstall hmm :[
     
Search tags for this page

bugless beast for droid 1 11mhz

,

droidlifefroyo bs 20100608 0521 zip

,
old weather channel app
,

www.droidforums.net/forum/ bugless/50333-rom-bugless-beast-