Old rom do not use (update available)

Discussion in 'Bugless' started by peteralfonso, Jun 9, 2010.

  1. Mike7

    Mike7 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    How do I install?
     
  2. cnul8rguys

    cnul8rguys Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Download barcode scanner and snap a pic of the qr code from the new bb 0.2 thread and click download. It'll do the rest....
     
  3. Mike7

    Mike7 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I Had the download already. My ? Was how do I install it
     
  4. Hopkins3030

    Hopkins3030 New Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Step one should probably involve some reading, like it did for the rest of us who learned how to do this... that's what all the previous 138 pages of posts are there for, to be searched, perused, and learned from.
     
  5. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,734
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Check the developers instructions. Pete has instructions for both SPR and CW

    Mike
     
  6. jaed569

    jaed569 New Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm happy to help anyone who needs dummied down instructions. I remember trying to install Bugless Beast for the first time and getting very frustrated.

    Feel free to drop me a line at phil@how2droid.com
     
  7. drivinfocused

    drivinfocused Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    389
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Niagra of the West(Twin Falls, Idaho)
    Ratings:
    +3
    hopefully first question you are rooted.... if not, then do research. took me about 3 months to get rooted (personal choice to learn how and do it.) best way i found... find all possible threads on rooting and how to's stickies are the best way too. print them off. then highlight any questions you may have. re read. then practice on your computer. type type and type (if your way you want does it that way) or just read.... and then study more. take your time. if not............. you could screw something up. next once rooted, choose your recovery. then follow instructions for that recovery.......
     
  8. loveisdead30

    loveisdead30 Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    VV and seperate volumes

    I remember reading either for BB 1.1 Froyo or maybe the blue energy theme, can't remember and have gone back and checked and now I can't find it...

    Anyways, anyone happen to know if its the rom or the theme that makes the notification volume and the ringer volume lock? I no longer have the option to change them separately..I have tried the free volume widget and they both move when only changing 1 of them
     
  9. mzbag

    mzbag New Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi everyone,

    I am new and recently rooted by Droid - Bugless Beast. It was fast but now I feel slow. I overclocked to 800 but it's show only 600. Any suggestions will be appreciated.

    Any applications recommended?

    Thanks
     
  10. TekHawk

    TekHawk Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    783
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Yuba ****ty, California
    Ratings:
    +0

    it sounds like you did not select the auto detect option in setcpu but you should probably post in the hacking forum this thread should probably be closed
     
  11. quittle

    quittle New Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Do you have the right Kernal that incudes 800mhz? Cause you'll need to download and install it like any kernal or ROM update.
     
  12. mzbag

    mzbag New Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Where did I get the kernel from? I did for 0.8? is that right one?
     
Search tags for this page

bugless beast for droid 1 11mhz

,

droidlifefroyo bs 20100608 0521 zip

,
old weather channel app
,

www.droidforums.net/forum/ bugless/50333-rom-bugless-beast-