Old rom do not use (update available)

Discussion in 'Bugless' started by peteralfonso, May 1, 2010.

  1. hookerdj

    hookerdj Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,809
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    pittsburgh
    Ratings:
    +0
    pete i saw this somewhere i figured youd have to have it so here
     
  2. DroidBeast

    DroidBeast New Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So without having to read through 164 pages, Anyone have any luck fixing the LED problem?
     
  3. bitter

    bitter Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yeah, download the file in the OP. Pete fixed it the day it was released.
     
  4. kinfolk248

    kinfolk248 Active Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    993
    Likes Received:
    105
    Trophy Points:
    43
    Location:
    Jackson, Ms
    Ratings:
    +139

    yea i wish i knew how to disable this too or at least slow the autokilling down a lil...
     
  5. DroidBeast

    DroidBeast New Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just to make sure, I mean the issues with the status led not working. And pardon my noobness but where can I find the fix? Thanks for the quick response!
     
  6. jwellsy

    jwellsy Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0

    What about these scripts

    -free50mb (adjust native system task manager to keep 50mb of RAM free)
    -free75mb (adjust native system task manager to keep 75mb of RAM free)
    -free100mb (adjust native system task manager to keep 100mb of RAM free

    whats the defoult setting?
     
  7. mrgarrison

    mrgarrison Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Portland, OR
    Ratings:
    +0
    this rom is made to keep 80mb free at all times and i believe 100mb free at startup
     
  8. HIcycles

    HIcycles New Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    thanks. I didn't really like the fonts included in the theme. Just changed it back to stock font!
     
  9. jwellsy

    jwellsy Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    so would free50 adjust that to allow more apps to run?
     
  10. mrgarrison

    mrgarrison Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Portland, OR
    Ratings:
    +0
    well it should allow more memory to be used at once which could include running more apps. but im not completely sure if pete made it so you can lower the native setting of 80mb. i mean i'd think so with the free50mb script but i havent tried.
     
    #1642 mrgarrison, May 12, 2010
    Last edited: May 12, 2010
  11. hookerdj

    hookerdj Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,809
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    pittsburgh
    Ratings:
    +0
    what kinda problem you havin?
     
  12. jwellsy

    jwellsy Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0

    Apps are just closing on their own, not force closeing but as if i'm hitting the kill button on taskiller. So ill have slacker playing and then go to run something else and bam, everything gets shut down.
     
Search tags for this page
alternate way to update motorola triumph prl?
,
android emulator cpu0 cpufreq cpuinfo cur freq
,
droid pro phone has stopped working
,
how to make font larger on a htc triumph
,
mrzoso83
,

pandora unexpected json error

,

unexpected json error occurred pandora

,

unexpected json error pandora

,
unexpected json error pandora android
,
unexpected json error pandora with wifi